augustus 18

Ben er nog..

Ik krijg lieve berichtjes van bezorgde bezoekers van mijn blog. Ik ben er nog steeds hoor. Maar door wat progressie in de ziekte even geen puf om iets te doen. Ik kom snel weer met nieuwe verhalen….Copyright 2018. All rights reserved.

Posted 18 augustus 2016 by PaulJansen72 in category "Geen categorie

1 COMMENTS :

  1. By Wilma v wijngaarden on

    Joh wat vervelend. Progressie in de ziekte. Hoe meet je dat? Hoe weet je dat? Ik weet dat t bij mij niet stabiel is, maar werk nog steeds,, met veel stress en slechtere waarden. Ik houd zo van m’n werk. Gewoon erbij horen. Maar is steeds zwaarder met oog probleem , slaapproblemen. En overprikkeling.
    Ik wens je veel sterkte

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *