oktober 27

In de media

A.s zaterdag komt de nieuwe diabc uit. Dat is een tijdschrift voor mensen met diabetes. Ik sta op de cover en dat is een gaaf gevoel. Lig ik me daar het weekend van mensen op te fleuren met mijn liefste lach. Ik heb ook het artikel en de foto naast het artikel er aan toegevoegd.

diabc-1voordiabc-artikel1diabc-artikel2

 Copyright 2018. All rights reserved.

Posted 27 oktober 2016 by PaulJansen72 in category "Geen categorie

1 COMMENTS :

 1. By René on

  Paul,

  Mijn naam is Rene van Ispelen. Ik heb net je stuk in DIABC gelezen, een en al overeenkomsten. Ik ben nu 48 en heb 10 jaar Diabetes type LADA, na 1 jaar Poly Neuropathy ( minder heftig als jou ) en ook ik reis graag en speel bas in een bleusband.

  Goed te lezen dat je niet bij de pakken neer gaat zitten. Ik werd afgekeurd en ben een webwinkel in outdoor materialen begonnen.

  Mocht je ooit met een lotgenoot wille n praten, voel je vrij te bellen/mailen

  met vriendelijke groet,
  René van Ispelen
  06 24569696

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *