augustus 16

Update

Ik leef nog mensen! Ik krijg veel vragen of ik er nog wel ben en of ik weer ga bloggen? Het antwoord is: ‘ja!’

Het gaat achteruit met me en dat vind ik nogal overweldigend. Ik vind het moeilijk te begrijpen wat er allemaal in mijn lichaam gebeurt. Het maakt me soms bang.  Slecht slapen, veel pijn, veel pijnaanvallen, medicijnen, stimulator dat niets doet en nog veel meer. Ik loop steeds achter de feiten aan.

Te moe om een blogpost te schrijven. Het nut niet in zien van een blog. Vind ik contact met mede-patiënten wel zo fijn? Het zijn dingen die dagelijks door mijn hoofd spoken.

Maar ook enorme blije momenten beleven. Met mensen van wie je het verwacht. Of juist weten dat mensen er voor je zijn, waarvan je het verwacht.

Ik pak de mac weer op en ga schrijven! Heb leuke ideeen en plannen!Copyright 2018. All rights reserved.

Posted 16 augustus 2017 by PaulJansen72 in category "Geen categorie

1 COMMENTS :

  1. By Sandra on

    Super fijn te lezen dat het wel oke is met je Paul en dat je ondanks de achteruitgang toch fijne momenten beleeft. Put daar je kracht uit en het feit dat er ook hier mensen met je meeleven en -voelen. En niet kunnen wachten tot je weer begint met bloggen 😉 Knuff uit Hillegom!
    Sandra

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *