oktober 31

Krant

Morgen sta ik in de Rijnpost met dit artikel.Copyright 2018. All rights reserved.

Posted 31 oktober 2017 by PaulJansen72 in category "Geen categorie

3 COMMENTS :

 1. By Wilma van Wijngaarden on

  Mooi !
  Super die fiets. Ik snap die domme gekmakende pijn. Ik kon 2 jaar geleden haast niet meer lopen, en nu wandel ik toch weer een aardig eind. Mijn lichaam is mijn baan geworden sinds ik 100% ben afgekeurd. Rust. Maar wel behoorlijk wennen. Carrière en leidinggevende baan en nu toch andere wereld. Ik heb daarom je blogs een tijdje niet gelezen. Maar die pijn vooral s nachts maakt je gek…. en snachts is t altijd erger dan overdag.
  Ik hoop voor je dat t een beetje stabiel blijft. Er is zo weinig bekend over pijn en neuropathie.
  Ik wens je alle sterkte van de wereld en blijf je volgen.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *