april 18

Het is stil….

Klopt! Het is muisstil. Je kan een speld horen vallen, zo stil is het op mijn blog. Helaas is dat niet zonder reden. Het gaat even niet zo heel erg lekker met me. Ik merk dat de neuropathie heftiger wordt en steeds vaker een variatie toepast op de plekken in mijn lichaam waar hij zijn afzichtelijk porum toont. Dat werkt letterlijk en figuurlijk verlammend op de zin om mijn blog bij te werken.

Heb ik me overgegeven aan de ziekte? Absoluut niet, wat krijgen we nou? Nee, dat nooit. Ondanks de vele dagen op bed en de vreselijke pijn vermaak ik me nog steeds met positieve en vooral leerzame dingen. Brokken kennis verwisselen van eigenaar door het lezen van de mooiste boeken over de meest uiteenlopende dingen. De biografie van Leonardo Da Vinci heeft vooral veel indruk gemaakt. Daar ga ik nog eens op terugkomen in deze blogs.

Soms is de pijn zo heftig dat biografieën een tandje te veel zijn. Gelukkig is daar het stripboek dat me veel plezier geeft en waar ik me heerlijk mee vermaak. Dus ook aan de verlichting van de geest wordt op alle mogelijke manieren gewerkt.

Maar ik ga weer schrijven! Ik bruis van de ideeën en maak mooie dingen mee. Ik beloof snel weer wat te bloggen….Copyright 2018. All rights reserved.

Posted 18 april 2018 by PaulJansen72 in category "Geen categorie

2 COMMENTS :

 1. By Wilma van Wijngaarden on

  Sterkte zou ik zeggen. Jouw verhaal is waar ik me zorgen om maak. Bij wijn gaan mijn zenuwen compleet op de loop, een avond en nacht ellende. Maar jij bent voor mij een reden om niet te klagen. Ik hoop dat je weer lekker kunt lezen. Ik schrijf s nachts…m’n handen en voeten doen pijn. Is rond 300 uur over. Sterkte hoor?

  Reply
 2. By Paula Verachtert on

  Joh,ik kwam bij toeval op je blog terecht…mijn lief heeft al maanden neuropathie,en diverse andere klachten.
  Uiteraard wist ik wel wat het was…zo ongeveer..had er over gehoord.
  Aangezien het hier een rollecoaster is met klachten,nieuwe klachten.
  Al sedert anderhalf jaar klachten,suikerziekte,schildklier,afvallen ruim 25 kilo.
  Hevig vermoeid ook na gewoon niets doen…( soms best moeilijk….vindt ik …)
  En steeds weer naar de internist..tot dat er een wakker werdt en hem naar de Neuroloog stuurde…en daar is hij vanmorgen geweest,uitslag Polyneuropathy….arts vertelde dat er wel mefdcijnen zijn…maar die zijn heel zwaar..en mag je ook geen auto
  mee rijden.
  Mijn lief met een aversie tegen pijnstillers heeft de afelopen maanden,meer pijn stillers geslikt ..als ik in mijn gehele leven!
  Sorry voor mijn lange verhaal.
  Ik wens jou kracht toe om er boven op te krabbelen
  Groetjes
  Paula

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *