november 26

Teken van leven

Ja beste mensen. Ik leef nog steeds en ben inderdaad niet erg veel aan het posten op mijn site. Enerzijds komt het door toename van klachten m.b.t. neuropathie. Anderzijds was ik even klaar met het praten over mijn ziekte. Ik heb alle bladen die ook maar iets met ziek zijn te maken hebben de deur uit gedaan. Ja, ik ben ziek en ja dat is niet fijn. Maar door er constant over te lezen word ik een bepaalde kant op geduwd waar ik me niet senang bij voel. Zeker, ik heb in het begin heel steun gehad aan het spierfonds en diabetes. En ook vond ik het support magazine fijn om te lezen en werd daar vrolijk van.

Maar ik doe het toch anders dan alles waar ik over lees. Ik ben enorm tevreden met mijn eigen aanpak na 4 jaar neuropathie, retinopathie en diabetes type 1. Ik ben gelukkig en geniet van het leven. Ik doe dingen waar ik blij van word en kan genieten van de kleinste dingen. Aangepast genieten in vergelijking met vroeger maar ik geniet! Ik drink nog steeds mijn heerlijke glaasjes wijn, maak reizen en momenteel zijn we  plannen aan het maken voor een superreis. Er zit namelijk een reis naar Rwanda in de planning. Ik denk dat ik daar meer over ga praten op mijn blog. En wil ook met een  videoblog beginnen.

Er komen dingen aan! Genieten met de hoofdletter G en soms ook gewoon huilen met de hoofdletter H. Want dat is nu eenmaal mijn leven! Ik heb de balans tussen de G en de H gevonden!

Maar eerlijk is eerlijk, ik word slechter en heb vaak enorm zware dagen. Hele dag op bed aan het kronkelen van de pijn. Daar heb ik het uitgebreid over in mijn volgende blog.

Houd mijn site dus in de gaten!Copyright 2018. All rights reserved.

Posted 26 november 2018 by PaulJansen72 in category "Geen categorie

1 COMMENTS :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *